Žatec - Na světlo světa začínají prosakovat první informace o kapelách, které letos vystoupí na žatecké Dočesné. Osmapadesátý ročník slavností chmele a piva se bude konat 4. a 5. září.

Vstupné na jedny z největších slavností v regionu bude opět zdarma. Pořadatelem je tradičně Městské divadlo Žatec. To také informovalo v pondělí o prvních účinkujících a slibuje postupně další podrobnosti. Takže, na koho se můžeme podle divadla těšit?

Na několika pódiích ve městě vystoupí Stromboli, Anna K. Arakain, Věra Martinová či Jakub Smolík. Zahrají také Dymytry či trošku zvláštní kapely Horkýže Slíže, Vilém Čok či Traband. Fanoušci se mohou těšit rovněž na Hlahol, Michala Prokopa, Eddie Stoilow, Mike Terrana, Elis.

Z dalšího programu ještě divadlo uvádí Zakázaný ovoce, Pipes and Pints, Tam Tam orchestra, Žatečanku či Filipa Benešovského s The Wall 2015. 

Porovnat můžete třeba s programem Zahájení lázeňské sezóny v Teplicích, který jsme přinesli zde přinesli zde, nebo Casanovských slavností v Duchcově, o kterých jsme psali v tomto článku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru