Chomutov – Jeden parádní bluesový koncert má Hřebíkárna za sebou, na druhý se chystá. Po Matěji Ptaszekovi přivádí další evropskou hudební hvězdu, bluesmana a milovníka jazzu, muzikanta tělem i duší, Paula Batta. S e-chomutovskem můžete být opět u toho, máme pro vás čtyři lístky.

paulbatto2411

Paul Batto

Paul Batto se narodil ve slovinské Lublani. Když dosáhl dvaceti let, opouští rodné město a odchází do Švýcarska, aby se tady celé jedno desetiletí věnoval muzice (převážně duchovního charakteru). Jeho dalším domovem se po odchodu ze Švýcarska stává Maďarsko a Česká republika. Batto v této době intenzivně koncertuje po celé Evropě. Jako sólista, s kapelou, popřípadě jako host jazzových či swingových orchestrů. Na svém kontě má několik natočených alb, poslední nahrál právě tento rok. Od roku 2009 Paula na koncertech doprovází český klavírista...více naše soutěž.

Kdy, kde, za kolik...

Na bluesový koncert v podání Paula Batta se můžete vypravit již tento pátek 28. listopadu, začátek je naplánován na 19.00 hodin. Za lístek zaplatíte 200 korun v předprodeji (Infocentrum Chomutov nebo recepce hotelu Hřebíkárna, tel.:775 864 282; 731 909 845), na místě v den konání o třicet korun více.

Soutěž o 2x2 lístky

Vyrazíte? E-chomutovsko připravilo i tentokrát pro dva z vás vstupenky. Kdo s námi soutěží, pravidla dobře zná. Správně odpovědět na jednoduchou otázku, odpověď poslat na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v den koncertu, tedy v pátek 28. listopadu, v 10.00 hodin přesně.

Soutěžní otázka: Napište nám, jak se jmenuje v textu zmiňovaný český klavírista, který Paula na koncertech doprovází.

plakát-Paul-Batto2411

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru