V Chomutově vystoupí koncem srpna kapela Čechomor
Čechomor zahraje v letním kině 27. srpna.
Co se chystá

Chomutov - Skupina Čechomor míří do Chomutova. Už 27. srpna zazpívá v letním kině.

Kapela, která příští rok oslaví třicáté výročí vzniku, výrazně obměnila sestavu. Diváci se ale nemusejí obávat. Na koncertě uslyší nejen největší hity skupiny, ale i některé nové skladby v barevnějších a modernějších úpravách.
Koncert začíná v 19.00 hodin. Hostem skupiny bude Martina Pártlová, která se divákům představila už loni na vánočních koncertech.

Současně s obměněnou verzí koncertního programu vzniká ve studiu i repertoár pro nové řadové album, které by mělo být na pultech obchodů začátkem příštího roku. Základem repertoáru jsou opět české, moravské a polské lidovky, ale tentokrát budou nahrávky znít pro Čechomor ve velmi netradiční úpravě.

Na své koncertních šňůře bude Čechomor opět propagovat činnost obecně prospěšné společnosti Pomocné tlapky, která zdarma vychovává asistenční psy pro tělesně postižené.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru