Hasištejn o víkendu ožije. V sobotu tady bude fesťáček, v neděli netradiční prohlídky
Hrad Hasištejn. Ilustrační foto
Co se chystá

Hasištejn – Hrad Hasištejn o víkendu ožije. V sobotu večer tady bude malý hudební festival, v neděli se můžete zúčastnit netradiční prohlídky hradu.

Fesťáček pod hradbami se uskuteční v sobotu 19. sprna na nádvoří hradu. Zahrají Album, Jindra Kejak, Potokap, Vodopád, AG Flek, Maruška je pryč. Akce začíná v 17.00 hodin, vstupné je 100 korun.

Spolek přátel hradu Hasištejna a obec Místo zvou zájemce na hrad také v neděli 20. srpna, tentokrát na netradiční prohlídky hradu ve stylu "živých obrazů". Akce má název Hasištejn - kámen nenávisti a návštěvníci se dozví, jak hrad získal své jméno.
Prohlídky začínají v 10.00 hodin a budou se konat každou půlhodinu až do 16.00 hodin. Vstupné je 50 korun, zlevněné 30 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru