CHYSTÁ SE: Stroupeč navštíví kočovné divadlo. Herci zahrají pohádku pro malé i velké
Ilustrační foto. Foto: obec Žiželice
Co se chystá

Stroupeč – Ve čtvrtek 17. srpna se od 17 hodin v obci Stroupeč na Žatecku koná divadelní představení mladých kočovníků. Akce se uskuteční ve spolupráci s Okrašlovacím spolkem a za podpory obce Žiželice.

Kočovné divadlo má čtyři členy, převážně se jedná o vysokoškoláky, kteří každý srpen chodí do kraje hrát představení. Herci chodí výhradně pěšky, s batohy a mají vozík, na kterém vozí klarinet, tahací harmoniku a rekvizity. Ten jim během představení slouží jako stojan na kulisy a zákulisí.

Letos herci zpracovali Návštěvu staré dámy. Bude to prý veselé představení, pro děti i dospělé. Říkání o staré dámě aneb Kam čert nemůže, nastrčí návštěvu je pohádka o chudém městě, kterému nepomohla kupa peněz, o obětech pro kolektiv a mladické nerozvážnosti.

Drobné občerstvení je zajištěno v místním přilehlém kiosku. Vstupné je dobrovolné.

367405888 1336071536993472 3730439388445323265 n

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru