Nenechte si ujít: V Horním Jiřetíně se o víkendu uskuteční městské slavnosti a tradiční pouť
Městské oslavy a pouť v Horním Jiřetíně. Foto z uplynulého ročníku
Co se chystá

Horní Jiřetín - Tradiční pouť v Horním Jiřetíně, k níž se již po jedenácté připojí bohatý program městských oslav, se uskuteční 12. a 13. srpna. Hlavní program vykoukne na návštěvníky v sobotu, kdy vedle kolotočů, které budou již po třetí k vidění na bývalém kolejišti v ulici Černická, ožije naplno areál chovatelů, prostor u sochy svatého Jiří nebo okolí kulturního domu.

„V letošním roce slavíme 760 let od první písemné zmínky města. Výročí připomene sobotní projekce na kulturní dům ve 22:00. Program městských oslav, kterým je vyhrazena sobota 12. 8. začíná v dopoledních hodinách a končí velkou retropárty v areálu u chovatelů. Během dne návštěvníci mohou vidět a slyšet vystoupení hudební i kejklířské. Nebude chybět Lunapark Kolomazníček, dobové stánky, druhá hudební scéna nebo skupina historického šermu Fictum, která krom jiného bude hledat pravdu. Večerní koncerty u kulturního domu nabídnou Martina Maxu nebo Visací zámek," okomentoval za město Jiří Beneš. Bližší informace mohou zájemci najít ve FB skupině Horní Jiřetín kulturní.

1008jiretinkz 2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru