Opilý muž se bavil tím, že kopal do cizích aut. Škoda přes 60 tisíc korun
Poškozené auto. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Z trestného činu poškození cizí věci je podezřelý 29letý muž z Chomutovska. Ten v pátek po deváté večer v obci na Kadaňsku poškodil dvě zaparkovaná vozidla. Předtím se měl posilnit vypitím několika piv a láhve vína. Za ničení vozidel mu teď hrozí až rok vězení.

Zmíněný alkohol se na stavu muže zřejmě dost podepsal. Dle jeho vlastních slov ho totiž náhle napadlo, že poškodí auta, která míjel, když šel se svým kamarádem po ulici. Kopnutím pak promáčkl přední a zadní dveře vozidla značky Opel a zadní blatník vozidla značky Hyundai. Jejich majitelům tak celkem způsobil více než šedesátitisícovou škodu.

Z místa poté zamířil na nedaleké fotbalové hřiště, kde ho spícího na trávníku našla přivolaná policejní hlídka. Dotyčný nic nezapíral a přiznal se k poškození obou vozidel. Podle provedené dechové zkoušky měl v sobě 1,5 promile alkoholu. Kvůli jeho momentálnímu nápadu mu nyní u soudu může hrozit odnětí svobody až na jeden rok.

2010chomutovskoopilynicilauta2

Poškozené auto. Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru