Recidivista se může po roce znovu vrátit za mříže. Zlákal ho volně odložený mobil
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Díky osobní znalosti se chomutovským policistům podařilo zjistit totožnost muže, který měl koncem května v chomutovské pizzerii odcizit mobilní telefon.

Původně neznámý pachatel se do provozovny vydal kolem poledne a z pokladního pultu sebral volně odložený mobil. Pak hned odešel pryč. Majiteli telefonu tím měl způsobit škodu vyčíslenou předběžně na 3 tisíce korun. "Sedmačtyřicetiletý muž, jehož policisté z krádeže podezírají, není na tomto poli žádným nováčkem. Teprve vloni v únoru byl propuštěn z věznice, kde kvůli majetkové trestné činnosti strávil více než tři roky," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Pokud jeho vinu soud prokáže, mohl by se za mříže znovu vrátit. Kvůli opakování krádeže mu podle zákona hrozí odnětí svobody v rozmezí šesti měsíců až tří let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru