ilustrační foto
Chomutov

Karlovarsko - Na silnici č. I/13 u Boče na Karlovarsku došlo v neděli večer k tragické dopravní nehodě tří osobních vozidel.

O nehodě informovala Policie ČR po 21. hodině na svém twitteru. Jeden z řidičů na místě zraněním bohužel podlehl, další byl zraněn.

Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. Komunikace byla po dobu záchranných a následně odklízecích prací zcela uzavřena. Policisté odkláněli provoz v obou směrech přes Smilov.

Silnice byla znovu zcela průjezdná ve tři hodiny ráno. Na místě zasahovali hasiči ze stanic v Karlových Varech, Ostrově, Stráži nad Ohří a ze stanice Klášterec nad Ohří.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru