Narkoman napadl na sídlišti Písečná ženu. Kopal do ní a měl u sebe nůž!
Foto zdroj: městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na sídlišti Písečná došlo k napadení ženy mužem, který měl mít u sebe nůž, k čemuž byla přivolána hlídka městské policie.

Muž byl vyzván, aby vyndal všechny věci z kapes, ale nůž byl nalezen až o chvíli později zahozený v trávě. Strážníkům se přihlásila poškozená, která potvrdila, že jí přítel vyhrožoval, nadával jí a kopal a u toho všeho byl právě vyzbrojen i nožem. Její tvrzení odsouhlasili i přítomní svědci.

Žena naštěstí neměla viditelná zranění a lékařské ošetření na místě odmítla. "Proti podezřelému muži strážníci museli užít svých zákonných oprávnění, kdy muž za pomocí hmatů skončil v poutech. Měl u sebe injekční stříkačky, jelikož je uživatelem drog, což žena i svědci potvrdili, tudíž byla obezřetnost strážníků rozhodně na místě. Přivolaná hlídka Policie ČR si událost převzala a poškozenou poučila o dalším postupu," uvádějí k incidentu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru