Chomutovan našel cizí kartu. Nejdřív se s ní pěkně poměl, pak ji zlikvidoval
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Cizí platební kartu použil k platbám za nákupy podle policistů 34letý muž z Chomutova. Kartu, kterou podle všeho ztratila její majitelka společně s peněženkou, nalezl a vydal se nakupovat.

V průběhu čtyř nákupů v jednom dni si pořídil alkohol, cigarety a jídlo. Kartu pak měl zlomit a zahodit. Policisté jeho totožnost šetřením zjistili, a když mu předložili důkazy, tak se k popsanému jednání přiznal. "Vyšetřovatel ho již obvinil ze spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě prokázání viny ho soud může potrestat odnětím svobody až na dva roky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru