Pozitivních případů covid-19 v kraji přibývá po stovkách! Nakažených je čtyřikrát více, než před měsícem
Ilustrační foto
Chomutov

Ústecký kraj - Onemocnění covid-19 nabírá s příchodem studeného počasí na síle. Oproti minulému týdnu, kdy činil počet nově nakažených v Ústeckém kraji 684 osob se v tomto týdnu (od pondělí 25.10. do středy 27.10.) nakazilo 599 lidí.

Jelikož se jedná o data za pouhé tři dny, lze předpokládat, že počet nakažených ve čtvrtek 28.10. přesáhne počet z minulého týdne a tento týden se nejspíš vyšplhá přes tisícovou hranici.

Celkový počet potvrzených případů v Ústeckém kraji činil ke středečnímu dni 127 098. Nemoc aktuálně v kraji prodělává 820 lidí, tedy zhruba čtyřikrát více, než před měsícem.

Nejvíce případů onemocnění covid-19 zaznamenali za celou dobu na Děčínsku (21 950) a Litoměřicku (19 449). Na Ústecku a Teplicku se počet přibližuje k devatenácti tisícům. O něco lepší je situace na Mostecku (16 687), Chomutovsku (16 639) a Lounsku, které je na tom z hlediska celkového počtu nakažených v kraji nejlépe (13 589).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru