Městská policie v Jirkově slaví třicet let! Její členové převzali na Červeném Hrádku ocenění
Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Městské policii Jirkov je letos třicet let. Své narozeniny v pátek oslavila nanejvýš důstojně - v reprezentačních prostorách Rytířského sálu na Červeném Hrádku. Kromě všech uniformovaných i neuniformovaných zaměstnanců městské policie sem přišla celá řada významných hostů.

Pozvání přijali bývalí jirkovští starostové i současné vedení města, první ředitel tehdy ještě městské pořádkové služby, ředitel státní policie, velitel dobrovolných hasičů, zástupce záchranky a mnoho dalších.

Nynější ředitel strážníků Martin Řehůřek v úvodu připomněl historické události, které doprovázely vznik městské policie v Jirkově, a zdůraznil, že od té doby si občané velice rychle zvykli, že je zde instituce, na kterou se mohou kdykoli obrátit s žádostí o pomoc. Současná starostka Darina Kováčová se k tomuto tématu vrátila ve svém vystoupení, když řekla, že městská policie se častokrát netěší takové úctě, jakou by si zasloužila, a přitom strážníci mnohdy řeší i věci, jež jsou nad rámec jejich povinností.
Oba pak všem členům městské policie poděkovali za jejich práci a ocenili je výročními plaketami a pamětními listy.

1810mpjirkov2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru