Covid se objevil mezi dětmi, v obci u sousedů už kvůli němu uzavřeli celou školu!
Děti z Braňan zůstávají doma, distanční výuka zatím není. Ilustrační foto
Chomutov

Braňany - Základní škola v Braňanech je do 11. října uzavřena kvůli karanténě. Veřejnost o tom informovala obec Braňany. Ve škole se objevilo několik pozitivních případů onemocnění covid-19.

Škola informuje na svých webových stránkách o výskytu onemocnění jen obecně. Karanténa se týká prvního i druhého stupně. Distanční výuka nebude poskytována do odvolání. Obědy a svačiny ve školní jídelně jsou odhlášené. Školní družina je mimo provoz.

Škola žádá všechny rodiče, aby svým dětem zařídili PCR test, pokud u nich zpozorují příznaky nemoci. Potvrzení na ošetřovné rodičům žáků do 10 let bude vydávat škola.

Provoz mateřské školy zůstává nezměněn.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru