V Klášterci se otevírá očkovací centrum, najdete ho v lázních Evženie
Očkovací centrum nově také v Klášterci nad Ohří. Foto zdroj: FB Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Obyvatelé města Klášterce nad Ohří již za očkováním proti Covidu nebudou muset jezdit do Kadaně. V pátek 5. března se od 15 hodin otevře nové očkovací centrum v Lázeňském domě Evženie.

Provozní doba bude navíc po celý týden, tedy od pondělí do neděle od 8 do 20 hodin, očkovat se tak bude již tento víkend. Před očkováním je potřeba vyplnit dotazník buď přímo v očkovacím centru, nebo si ho můžete vyplnit předem, najdete ho na webu města. Zároveň tam najdete i leták Ministerstva zdravotnictví ČR s postupem, jak se registrovat a dalšími informacemi k očkování.

V současné době se mohou registrovat senioři nad 70 let a pracovníci zdravotnických služeb a škol. Kontakt do lázní: 702 197 911, 702 197 898, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru