Muž (30) šel do supermarketu ukrást flašku vodky, předtím se na to posilnil fetem
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Pravděpodobně pod vlivem drog se během jednoho únorového večera vydal do prodejny supermarketu v Jirkově 30letý muž. Na prodejní ploše si vzal láhev vodky a prošel s ní prostorem pokladen, aniž by zaplatil.

Všiml si ho však pracovník ostrahy prodejny, kterému se doznal a alkohol musel vrátit. Přivolaní policisté zjistili, že dotyčný Jirkovan byl za majetkovou trestnou činnost v nedávné minulosti soudem potrestán, a to dokonce k nepodmíněným trestem. Z vězení byl propuštěn teprve v listopadu loňského roku.

"Po zadržení policisté provedli u podezřelého orientační test na přítomnost drog, který byl pozitivní. Následující den vyšetřovatel muže obvinil z trestného činu krádeže, za jehož spáchání v době trvajícího nouzového stavu mu hrozí až osmiletý trest," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru