Muž si všiml poškozených dveří u bytu a vykradl ho. Bydlel ve stejném domě!
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Třicetiletého muže z Kadaně obvinila policejní vyšetřovatelka z trestného činu krádeže. Ke skutku mělo dojít v panelovém domě v ulici Chomutovská v Kadani.

Dotyčný podle zjištění policistů zřejmě využil toho, že u jednoho z bytů byly poškozené vstupní dveře. Do obydlí se tedy měl dostat bez použití jakéhokoli násilí a odcizit v něm pytel cementu, židli, počítačový stůl, nádobí a pokojové dveře. Odcizené věci si měl odnést k sobě do bytu. Neměl to daleko, bydlel totiž ve stejném domě.

Většinu věcí pak měl prodat. "Jelikož se krádeže měl dopustit ještě před podzimním vyhlášením nouzového stavu, hrozí mu v případě uznání viny s ohledem na předchozí odsouzení za obdobné jednání maximálně tříletý trest odnětí svobody," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru