Děti se venku bavily bez roušek, lidé na ně zavolali strážníky
ilustrační foto, zdroj: MP Most
Chomutov

Kadaň - Kolem páté hodiny odpoledne byla městská policie v Kadani upozorněna na velkou skupinu dětí bez roušek na sídlišti Na Podlesí.

Strážníci na místě zastihli osm dětí, které poučili o vyhlášených opatřeních proti šíření covid-19 a jak je děti porušily. O případu byl informován odbor sociálních věcí.

Mladík na útěku popíjel

Večer po půl deváté byla hlídka kadaňské městské policie vyslána do Chomutovské ulice, kde před vchodem jednoho z domů byla skupinka dětí, které popíjely alkohol. Strážníci na uvedeném místě zastihli tři osoby. U všech byla provedena orientační dechová zkouška. Alkohol v dechu (0,28 promile) měl pouze mladík, který byl na útěku z výchovného ústavu v Místě. Byl předán Policii ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru