Kamery ve městě pomohly dopadnout žháře. Zapálil vánoční stromek u vchodu do domu!
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Znovu se potvrdilo, že kamerový systém má ve městě Jirkov své opodstatnění. Díky němu se podařilo v minulých dnech po půlnoci zachytit nebezpečné počínání bezdomovce v Nových Ervěnicích.

Strážníci ho nejdříve přijeli vykázat ze vchodu v ulici Osvobození, kde si ustlal. Protože šlo o člověka, kterého dobře znají, informovali radiostanicí obsluhu kamer, aby dotyčného sledovala, jestli nevnikl do dalšího odemčeného vchodu. Když se mu to nepovedlo v Šimkově ulici, vytáhl z kontejneru papírovou tašku a za popelnicemi sebral vánoční stromeček.

Na kameře bylo vidět, jak u domu v Šimkově ulici tašku zapálil, položil ji k plastovým vchodovým dveřím a hodil na ni stromek. Pak čekal, až se oheň rozhoří. Na místo byla ihned vyslána hlídka městské policie, která informovala i Policii ČR a hasiče. Strážníci žháře zadrželi a státní policisté si ho odvezli. Plameny naštěstí zasáhly jen dveře, nikdo z obyvatel domu nebyl zraněn.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru