Chomutovan vyrazil krást do Mostu. V prodejně ho zradil alarm, okamžitě vzal nohy na ramena
Ilustrační foto
Chomutov

Most - Na trestnou výpravu do jedné mostecké prodejny nedaleko centra Mostu se vydal 28letý muž z Chomutova. Mezi regály si měl do svého batohu ukrýt tři balení vonných perel v hodnotě necelých 600 korun. Když opouštěl objekt, spustil se alarm a muž se dal okamžitě na útěk.

Utíkal směrem do centra pronásledován zaměstnancem prodejny, který nakonec podezřelého zadržel poblíž obchodního centra. Muže si převzali policisté, lup, který chtěl muž zpeněžit, byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje.

"Vyšetřovatel Chomutovana obvinil ze zločinu krádeže, neboť měl krást v době vyhlášeného nouzového stavu. Nekradl poprvé, již v minulosti byl potrestán a loni se vrátil z vězení. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k návrhu na vazební stíhání několikrát soudně trestaného recidivistu a zadržel ho. Muž byl následně ze zadržení propuštěn a je stíhán na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru