Policisté vyšetřují znásilnění na autobusovém nádraží v Klášterci nad Ohří!
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Policisté vyšetřují znásilnění, k němuž mělo dojít v sobotu 2. ledna krátce před osmou hodinou večerní na autobusovém nádraží v Klášterci nad Ohří.

Původně neznámý pachatel tam zezadu přistoupil k mladé ženě čekající na autobus. Pak ji chytil za krk tzv. „do kravaty“ a druhou rukou ji měl osahávat intimní místa. "Žena se jeho počínání bránila, snažila se mu vysmeknout a přivolat pomoc. Muž měl přesto v násilném jednání vůči ní pokračovat a podle dosavadních zjištění se ji snažil odvléct mimo zastávku směrem do křoví," popsala blíže policejní mluvčí Miroslava Glogovská. To se mu však díky aktivní obraně napadené ženy a zřejmě i díky příjezdu autobusu, do kterého žena nastoupila, nepodařilo a ze zastávky rychlým krokem odešel.

Policisté díky telefonickému oznámení řidiče autobusu zjistili základní popis neznámého muže a ihned zajistili záznam z videokamery umístěné na autobusovém nádraží. "Po podezřelém současně na místě a v jeho okolí pátrala i vyslaná policejní hlídka z kláštereckého obvodního oddělení. Tímto postupem se policistům podařilo zjistit a ustanovit osobu podezřelého. Jedná se o 36letého muže z Klášterce nad Ohří, jehož muži zákona krátce po oznámení události zadrželi," pokračuje policejní mluvčí.

Komisař pak dotyčného, který se k popsanému jednání následně i doznal, obvinil z trestného činu znásilnění. Za jeho spáchání mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v rozmezí šesti měsíců až pěti let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru