VIDEO: Vyrazte na kolo nebo na procházku po nové stezce podél Kláštereckého potoka
Reprofoto video. Autoři videa: Štefan Drozd ml., Štěpán Malast
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří představilo na svém Facebooku nově vybudovanou stezku podél Kláštereckého potoka.

"Slavnostní otevření nové stezky podél Kláštereckého potoka se bohužel uskutečnit nemůže, proto jsme se rozhodli vám ji představit touto cestou. Barevné podzimní počasí vybízí k procházkám na čerstvém vzduchu i venkovním sportovním aktivitám. Neváhejte, vyzkoušejte ji i vy a dejte nám vědět, jak se vám líbí. A prosíme - buďte k sobě ohleduplní," stojí v příspěvku u videa, které novou stezku představuje.

Začátek cyklostezky se napojuje na cyklopark v Královehradecké ulici a přetíná severním směrem nové sídliště, kudy stoupá podél Petlérské k východnímu cípu Útočiště. Cyklostezka podél své trasy odspodu křižuje ulice Pod Stadionem, Příčná-Polní a Dlouhá. V Útočišti je ukončena chodníkem, který navazuje na lávku přes Klášterecký potok a dále pokračuje jako chodník do Útočiště.

Součástí vybavení cyklostezky je vybudování násypů, zábradlí, odvodňovacích rigolů, výsadba a kácení zeleně a úprava přechodů a cyklopřejezdů na křižujících místních komunikacích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru