FlixBus mezi Prahou a Chomutovskem přidává další spoje, pojede až šest autobusů
Ilustrační foto: FlixBus
Chomutov

Chomutov - Autobusový dopravce FlixBus od čtvrtka 16. července navyšuje frekvenci spojů na trase mezi Prahou a Mostem, po cestě zastavuje také v Chomutově, Jirkově a Lounech. Cestovat zelenými autobusy ze severních Čech do Prahy bude možné až šestkrát denně v jednom směru. Frekvence spojů byla doposud vlivem menšího zájmu o cestování během a po skončení koronavirové krize omezená.

Pro cestující se tak počet spojení mezi Prahou a Mostem navýší zhruba o polovinu oproti červnovému omezenému režimu. Původně přistoupil dopravce k obnovení spojů po pandemii v květnu.

„Vidíme, že zájem cestujících o vnitrostátní spoje roste a postupně se vracíme k provozu jako před březnovou krizí. Vyšší nabídka spojů mezi Prahou a Mostem bude přínosem zejména pro ty cestující, kteří denně pendlují do práce a zpět,“ uvádí zástupkyně společnosti FlixBus Jitka Schmiegerová.

Obnovené vnitrostátní spoje jsou již v prodeji na webových stránkách dopravce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru