NOVINKA: Návštěvníci magistrátu mohou pomocí tabletů ohodnotit přístup a chování úředníků
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovský magistrát přišel s další způsobem, jak vylepšit služby svým klientům.

Jeho návštěvníci tak nově mají možnost zhodnotit práci úředníků magistrátu. Ve všech budovách magistrátu byly nově rozmístěny tablety, pomocí kterých může návštěvník úřadu vyjádřit, jak byl s přístupem úředníka spokojen.

„V rámci snahy o zlepšování našich služeb bychom rádi požádali veřejnost o poskytnutí zpětné vazby související s přístupem a chováním našich úředníků. Poskytnutí zpětné vazby je navíc velice snadné. Na tabletech určených k hodnocení stačí kliknout na příslušný smajlík vyjadřující daný názor a zadat číslo dveří kanceláře konkrétního úředníka,“ vysvětlil tajemník Magistrátu statutárního města Chomutova Robert Plechatý.

Tablety jsou rozmístěny na exponovaných místech magistrátu. V hlavní budově ve Zborovské ulici se nachází v každém patře jeden tablet. Na radnici jsou k dispozici u vstupů na jednotlivé odbory a na Husově náměstí potom ve vestibulu budovy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru