Za víkend přibyli nakažení ve dvou okresech kraje, jeden člověk zemřel
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Ústecký kraj - Dva případy onemocnění covid-19 odhalily během víkendu testy v Ústeckém kraji. Počet zjištěných onemocnění od začátku epidemie se vyšplhal na 530.

Naproti tomu přibyl jen jeden vyléčený pacient. Dohromady se v Ústeckém kraji uzdravilo již 469 osob. Nové infekce hygienici prokázali na Litoměřicku a Lounsku. Z Lounska je také člověk, který se již zbavil viru.

Podle Ministerstva zdravotnictví zemřel z Ústeckého kraje v uplynulých dnech jeden člověk v souvislosti s onemocněním covid-19. Počet úmrtí se severu Čech je nyní 22.

Od 25. května platí v Česku nová vlna uvolňování opatření. Na veřejnosti se za jistých podmínek již nemusí nosit roušky, otevírají se vnitřní prostory restaurací a další dosud zavřené služby. Detailně informujeme v přehledu: Velké uvolnění je tu! Konec roušek venku, otevření hospod, koupališť i zámků.

Počty případů podle okresů:

Okres Počet případů Víkendový nárůst     Počet již uzdravených Víkendový nárůst uzdravených
Litoměřice      252 1 231 0
Ústí nad Labem     82 0 79 0
Děčín 49 0 43 0
Teplice 56 0 43 0
Most      39 0 30 0
Chomutov 26 0 21 0
Louny 26 1 22 1
  530 2
469 1
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru