OBRAZEM: Leoš Mareš na jedinečném autokoncertě na mosteckém autodromu! Zcela vyprodaný a nezapomenutelný
Autokoncert Leoše Mareše. Foto: Dream PRO
Chomutov

Most - Téměř 450 aut a v nich více než 1 350 hudebních fanoušků moderátora a zpěváka Leoše Mareše. Na mosteckém autodromu se pod taktovkou agentury Dream PRO odehrál historicky první autokoncert na severu Čech. Už několik dní před startem byl tato netradiční show beznadějně vyprodána, do Mostu se sjely celé rodiny nejen z Ústeckého kraje. Mezi nimi také téměř padesátka záchranářů a zdravotníků, kterým pořadatelé věnovali vstupenky pro ně a jejich rodiny, jako poděkování za náročnou práci.

Leoš Mareš vystoupal na pódium s úderem osmé hodiny večer. „Nemohu uvěřit tomu, že vážně něco takového zažívám. Můj jediný Autokoncert v životě. Poprvé dělám v mé kariéře stěrače na Depešáky fakt se stěrači,“ zněla jeho první slova při startu dvouhodinové DJ live show.

Právě stěrače, světla aut nebo klaksony, ale také hlasitý zpěv diváků celé jeho vystoupení provázely místo tradičního potlesku. „Ani my nemůžeme skoro uvěřit, že se podařilo celou tuhle show zrealizovat za tak krátkou dobu. Nápad jsme dostali teprve před sedmnácti dny a teď už jsme tady, na vyprodaném parkovišti v areálu autodromu. Nadřela se na tom spousta lidí a já děkuji nejen jim, ale také partnerům a všem návštěvníků, že si tento zážitek nenechali ujít,“ uvedl hlavní organizátor a ředitel pořádající agentury Dream Pro, Luboš Machoň.

Foto

Aby bylo možné celou akci uskutečnit, museli pořadatelé i diváci dodržovat bezpečnostní hygienická pravidla. Mezi auty byly rozestupy, toalety byly pravidelně dezinfikovány a pro občerstvení směli vždy jen předem určení pasažéři.


Pár čísel z prvního Autokoncertu za severu Čech:

  • 432 aut
  • 1 356 lidí v nich
  • 56 lidí v produkčním týmu
  • 8 vybitých autobaterií
  • 29 lidí v ochrance
  • 54 aut v nočním autokině
  • 259 svítících předmětů v autech na autokoncertu
  • 1 607 rozdaných nealko Birellů

Autokoncertem, při kterém zazněly kromě známých světových písní i ty největší hity Leoše Mareše, celý zábavný večer neskončil. O půlnoci se hudební stage proměnila v autokino. Vysílalo pro více než padesát aut.

„Děkujeme všem návštěvníkům, že se snažili dodržovat všechna určená pravidla a poslouchat pokyny pořadatelů. Nemuseli jsme řešit žádný zásadnější incident či neuposlechnutí, a i s těmi několika vybitými autobateriemi jsme si samozřejmě poradili,“ dodal hlavní pořadatel Luboš Machoň.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru