Ulicemi Chomutova jezdila silně opilá řidička: Měla jsem jen dvě sklenky vína, tvrdila strážníkům
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Kontrolní činnost zaměřená na dodržování veřejného pořádku v centru města se zúročila v ulici Moravská, kde hlídka chomutovské městské policie spatřila osobní vozidlo, jehož zatím nezjištěný řidič zastavil vozidlo na křižovatce, z něj vystoupila osoba, dále vůz pokračoval v jízdě a zastavil na zastávce MHD.

Když ho míjela hlídka, řidič se rozjel a málem došlo ke střetu vozidel, tudíž byl automobil v souladu se zákonem zastaven. Jeho řidička již na první pohled jevila známky užití alkoholického nápoje, i když ona sama věděla pouze o dvou sklenkách vína před zhruba hodinou. Výsledky 1,97 promile a 1,70 promile z ní záhy udělaly podezřelou z trestného činu – ohrožení pod vlivem návykové látky, tudíž byla omezena na osobní svobodě a na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si událost převzala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru