Muž (41) u sebe nechal přespat svého bratra. Ten si v noci přivstal a okradl ho
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Ne vždy se vyplatí pomoci druhému v nouzi. To by si mohl říct 41letý muž žijící na ubytovně v Chomutově. Ten nechtěl nechat tzv. „na ulici“ svého bratra, který neměl kde přespat.

Nabídl mu tedy nocleh u sebe. Třiačtyřicetiletý muž se mu odvděčil tím, že si uprostřed noci přivstal a svého sourozence měl okrást. "Odcizit mu měl finanční hotovost ve výši 150 korun a mobilní telefon v hodnotě přibližně 500 korun, poté měl byt ještě v noci opustit," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Další den poškozený věc oznámil na policii. Muži zákona šetřením zjistili, kde by se mohl podezřelý zdržovat a následně ho předvedli k výslechu. "Dotyčnému, který se k jednání doznal, sdělili podezření z trestného činu krádeže. S ohledem na skutečnost, že muž byl v posledních třech letech za majetkový trestný čin potrestán, ho soud může poslat za mříže až na tři roky," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru