Muže osahávajícího jirkovské ženy a dívky dopadli strážníci. Kdy a kde?
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - V minulém týdnu bylo na služebnu strážníků oznámeno několik případů osahávání žen a dívek neznámým mužem.

Protože se jednalo o podezření ze spáchání trestného činu, byla tato oznámení předána k dalšímu řízení na Policii ČR. Tím ovšem činnost strážníků neskončila. Zúčastnili se policejního opatření, jehož cílem bylo vypátrat a zadržet pachatele, a dále jim byly při nástupu do služby poskytovány aktuální informace se zjištěnými popisy pachatele.

Úkolem městských policistů bylo v rámci výkonu služby pátrat po osobách, které by popisu pachatele odpovídaly. V pátek kolem poledne motorizovaná hlídka strážníků na autobusovém nádraží zjistila mladého muže odpovídajícího popisu zvrhlíka. Strážníci ho zkontrolovali, zadrželi a předali Policii ČR k provedení dalších úkonů trestního řízení.

psali jsme

{article 91269}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru