Nemilé noční překvapení: Žena načapala za dveřmi v kuchyni cizího muže. Byl to zloděj!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Nemilé překvapení čekalo začátkem února na obyvatelku bytu v obci na Chomutovsku. Ta měla v noci ve svém obydlí přistihnout muže, který se schovával s taškou v ruce za dveřmi v kuchyni.

Začala křičet a dotyčný utekl. "Předtím, než si ho žena všimla, tak měl podle dosavadních zjištění v obývacím pokoji vyndat z kabelky peněženku a prohledat ji. Zřejmě v ní nebylo nic zajímavého, takže z ní nic nezmizelo. Z popsaného jednání je podezřelý 21letý mladík z Chomutovska," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté mu již sdělili podezření z trestných činů porušování domovní svobody a pokusu krádeže. Za jejich spáchání hrozí podle zákona až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru