VIDEO: Takhle se učí plavat malé děti. Kapka otevírá nové kurzy, s námi máte slevu
Na pravidelné kurzy v Kapce se děti vždycky těší. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Litvínov – V Klubu Kapka, který sídlí v budově litvínovské polikliniky, otevírají nové kurzy pro malé plaváčky. Podívejte se do našeho videa, jak se děti učí plavat. A získejte slevu na nový kurz. Poradíme jak.

Kurzy, kterých se účastní i děti z Chomutovska, jsou určené pro malé plaváčky od pěti měsíců věku až pro děti do pěti let věku. Kurzovné začíná na částce 1200 korun. Ale s námi můžete ušetřit. Při registraci stačí nahlásit kód EMOSTECKO a získáváte slevu sto korun z jednoho kurzu. Nabídka platí pouze pro nové zákazníky Klubu Kapka v Litvínově.

Více informací či rovnou registraci můžete provést na recepci klubu v litvínovské Žižkově ulici, přes zprávu na FB Klub Kapka či na telefonu 734 497 927.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=xGaLJcWE9C8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru