PRÁVĚ TEĎ: Na třináctce u Chomutova se srazilo auto s náklaďákem. Zasahují záchranáři
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Všechny záchranné složky zasahují v tuto chvíli u dopravní nehody osobního auta s nákladním na silnici č. 13 u Chomutova.

Ke střetu vozidel mělo dojít krátce po 12. hodině u sjezdu na zoopark ve směru na Most. Nehoda si vyžádala zranění, na místo vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. "Při střetu osobního auta s nákladním byla zraněna jedna osoba, která byla sanitkou převezena do nemocnice," potvrdila policejní mluvčí miroslava Glogovská.

"V havarovaném osobním voze byla zaklíněna zraněná řidička. Hasiči ji vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě. Silnice byla po dobu zásahu uzavřena," dodal mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan. Místo nehody je v tuto chvíli s opatrností průjezdné.

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru