Muž mával z okna nacistickými vlajkami. Ihned putoval do policejní cely
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Projevovat veřejně sympatie k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka se nevyplácí. O tom se přesvědčil i muž středního věku z obce na Chomutovsku.

Ten měl minulý týden ve večerních hodinách stát na parapetu okna svého domu a mávat vlajkami z období nacistického Německa. Přitom měl vykřikovat nacistická hesla. Přivolaní policisté muže zajistili a umístili do cely. "Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání pro trestné činy výtržnictví a projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka. Stíhání je vedeno na svobodě, v případě odsouzení hrozí muži až tříletý trest odnětí svobody," uvedla chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru