Opilec z Klášterce boural a od nehody ujel. Po hodině už ho měli policisté
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky se měl dopustit i 40letý muž z Klášterce nad Ohří. Ten měl v sobotu dopoledne v obci na Klášterecku na parkovišti svým vozidlem zn. Škoda takzvaně nacouvat do zadní části zaparkovaného vozidla zn. Mercedes Benz a od nehody ujet.

Klášterečtí policisté hodinu po nehodě podezřelého vypátrali v místě jeho bydliště. Tam s ním také provedli dechové zkoušky, které ukázaly hodnoty kolem 2,7 promile alkoholu. Kromě toho lustrací zjistili, že muž navíc ani není držitelem řidičského oprávnění. Stejně jako v předchozím případě je protiprávní jednání řešeno ve zkráceném přípravném řízení.

"Pokud by soud uznal podezřelého vinným, může vyslovit až tříletý trest odnětí svobody. Důvodem vyšší trestní sazby je skutečnost, že pod vlivem alkoholu byla způsobena dopravní nehoda. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 22 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru