Kde se svlažit v Kadani? Koupaliště ve městě je v provozu od začátku června, v pátek se otevřelo i v Prunéřově
Koupaliště Kadaň Zdroj: facebook/Jiří Kulhánek
Chomutov

Kadaň - Do Evropy proniknul teplý vzduch z Afriky a nás čeká podle všeho hodně horký týden. Spousta lidí zamíří k vodě. V Kadani můžete zajít na místní koupaliště nebo třeba na Koupaliště Prunéřov, které už má od konce minulého týdne též otevřeno.

Prunéřovské koupaliště zahájilo provoz v pátek 21. června. Otevřeno je podle počasí od 9.00 do 19.00 hodin. Přestože jde o vodní nádrž, ani letos za branou koupaliště nebudou vítání psi. Pejskařům doporučuje provozovatel ke svlažení jejich čtyřnohých miláčků přilehlý potok.

2406prunerov

Prunéřovské koupaliště se otevřelo v pátek 21. června. 

Už od 1. června je v provozu Koupaliště Kadaň. Sem se můžete přijít svlažit od 9.00 do 19.30 hodin (pondělí, středa, pátek). Ve zbylé dny má koupaliště otevřeno do 20.00 hodin. V pondělí, ve středu a v pátek probíhá od 19.30 do 20.30 hodin večerní kondiční plavání. Na ranní kondiční plavání můžete vyrazit denně od 8.00 do 9.00 hodin.

Celodenní vstupné na kadaňské koupaliště přijde na 60 korun, rodinné od 100 do 160 korun (podle počtu osob), důchodci zaplatí za celodenní vstupné 25 korun, děti do 120 centimetrů mají vstup zdarma. Lze si pořídit i sezónní permanentky.

Koupaliště je vyhřívané. Po sezóně v září chce město zahájit rekonstrukci zázemí koupaliště a přípravu sezónního zastřešení hlavního vyhřívaného bazénu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru