U chomutovské nemocnice je nový parkovací systém
Nový závorový systém. Zdroj: Krajská zdravotní
Chomutov

Chomutov - Parkovací systém u chomutovské nemocnice prošel modernizací. Důvodem byl jeho nevyhovující technický stav. Informovala o tom společnost Krajská zdravotní, pod kterou chomutovská nemocnice spadá.

„Důvodem obměny byl technický stav stávajícího závorového systému, kdy jeho časté poruchy a nedostatek náhradních dílů a servisních společností způsobovaly výpadky tohoto systému a neplnily tak svůj ekonomický význam, zejména pak regulační prvek automobilového provozu a parkovacích ploch pro pacienty v areálu nemocnice,” řekl generální ředitel Krajské zdravotní Ing. Petr Fiala.

Celkové náklady na nový závorový systém činily 2 739 806 korun. Investici financovala Krajská zdravotní z vlastních zdrojů.

Nový závorový systém se do běžného provozu uvede prvního července.

2406parkovacisystem1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru