Psychicky nemocná žena vyběhla před dům s nožem v ruce. Měla spadeno na auta
Poškrábané auto Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Strážníci řešili zvláštní případ poškození několika vozidel, která byla zaparkovaná před obytným domem v Chomutově. Auta totiž poškodila psychicky nemocná žena.

Událost se stala v jednu v noci. Přesné místo, kde k ní došlo, strážníci nezveřejnili. Žena poškodila lak u dvou zaparkovaných vozů. Strážníkům se k tomu nakonec i doznala. Proč to udělala, ale nechtěla nikomu říci.

Podle svědků měla žena sjet výtahem dolů, vyjít ven a auta poškrábat nožem. Pak se opět vrátila. Strážníci se též dozvěděli, že žena trpí paranoidní schizofrenií, která zřejmě ovlivnila její jednání.

Vzhledem k tomu, že na vozidlech vznikla škoda vyšší než 5 tisíc korun, byla na místo přivolána státní policie. Ta si událost převzala.

2905auto2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru