Tenhle malý klučina potřebuje vaši pomoc, aby se mohl sám pohybovat. Přispět mu na rehabilitace je možné na několika místech
František při rehabilitaci. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V neděli 21. dubna v rámci akce Velikonoce na zámku v Klášterci nad Ohří mohli lidé přispět do veřejné sbírky pořádané pro malého Františka z Klášterce. Sbírku zaštítilo město a bude probíhat až do října. Výtěžek bude použit na rehabilitační pobyt, který nehradí zdravotní pojišťovna.

František krátce po narození prodělal dětskou mozkovou obrnu, je částečně ochrnutý a trpí tupozrakostí. Se svou nemocí statečně bojuje. Maminka s ním denně cvičí a pravidelně jezdí na rehabilitační pobyty, které mu velmi prospívají. Pojišťovna ale rehabilitační pobyty nehradí, proto byla založena veřejná sbírka.

Sbírku zaštiťuje město Klášterec nad Ohří a potrvá až do konce října 2019. O jejím průběžném aktuálním umístění bude město pravidelně informovat na facebook a webových stránkách. Informace o veřejných akcích, kde bude kasička, budou také v Kláštereckých novinách.

V nejbližší době bude možné přispět zde:

30. dubna 16.00 hodin - Pálení čarodějnic v letním kině

8. května 13.00 hodin - Zahájení turistické sezony na kláštereckém Zámku

Poslat dar můžete také kdykoli na transparentní bankovní účet: 225 430 036/0600

Více o Františkovi se můžete dozvědět na facebooku ve skupině: Náš bojovník František.

2304fratisekplakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru