Jsem herec a znám se s prezidentem. Tvrdil strážníkům opilý řidič. S autem se téměř neudržel na silnici
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci zadrželi dalšího opilého motoristu. Ten byl tak na mol, že své auto téměř neudržel na silnici, poté ani nezvládl dechovou zkoušku na alkohol.

Na opilého řidiče upozornil strážníky telefonát na linku 156. Oznamovatel uvedl, že právě jede za vozidlem, jehož řidič je pravděpodobně opilý, protože jede klikatě a málem několikrát naboural.

Na místo vyslaná hlídka uviděla popsané auto na kruhovém objezdu v ulici Kamenná. Řidič přejížděl z pruhu do pruhu, chvíli přidával rychlost, pak zase prudce brzdil. Strážníci ho zastavili v ulici 17. listopadu. Motorista sice uposlechl, ale auto se mu opět samovolně rozjelo.

Když už se konečně dostalo na to, že měl řidič ukázat strážníkům svoje “papíry” a občanku, bylo jasné, že je pod vlivem alkoholu. Motorista to ovšem popíral. Dechovou zkoušku, se kterou souhlasil, nedokázal absolvovat tak, aby vyšel jednoznačný výsledek. Dále strážníkům neustále opakoval, že by ho měli pustit, protože je známým hercem, co se zná s prezidentem, a rozhodně o toto chování budou mít zájem i noviny.

Pro opilého řidiče si nakonec přijela hlídka státní policie, která si případ převzala. Vozidlo bylo odtaženo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru