Chomutovan (33) více než 120krát někomu prodal drogu
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V rukou policistů skončil 33letý Chomutovan. Ti ho viní z distribuce drog. Podle kriminalistů od roku 2017 do konce letošního března prodal nejméně 120krát několika osobám pervitin.

Koncem března spadla klec. Policisté muže zadrželi a v jeho bydlišti provedli domovní prohlídku. Během zadržení u něj našli několik tzv. psaníček. Na domovní prohlídce se spolu s policisty podílela služební fena Ilma, která tam „vyčuchala“ marihuanu. Fenka Ilma pracuje pro Policii ČR čtyři roky a má speciální výcvik na vyhledávání omamných a psychotropních látek.

"Na základě shromážděných důkazů policejní vyšetřovatelka muže obvinila ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Zároveň podala státnímu zástupci podnět k návrhu na uvalení vazby. Ten byl z jeho strany a také soudcem akceptován," uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

Muž tedy skončil ve vazební věznici. V případě uznání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru