Drama v taxíku:  Řidička vozila půl hodiny zmatenou ženu, která vyhrožovala sebevraždou, nakonec si lehla k vodě
Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci chomutovské městské policie pomáhali zachraňovat ženu, která vyhrožovala sebevraždou. Na dezorientovanou ženu je upozornila taxikářka, která ji vozila půl hodiny po městě. Po celou dobu dotyčná vyhrožovala, že skočí pod vlak nebo si jinak ublíží.

Strážníci byli řidičkou taxislužby v pozdním odpoledni přivoláni na cestu mezi Bandou a Kamencovým jezerem. Žena, která vyhrožovala sebevraždou, ležela v příkopu u vody, působila zmateně a křičela, že se chce zabít. Strážníci se s ní snažili mluvit, vybízeli ji, aby šla zpět na cestu. Na to žena reagovala slovy, že pokud nepřijde její syn, nikam nepůjde a vezme si život.

Na místo byla okamžitě přivolána rychlá záchranka. S pomocí řidiče byla žena vytažena a zdravotníci si ji převzali.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru