OBRAZEM: Ošklivá nehoda na horách. Takhle dopadl na zasněžené vozovce řidič dodávky
Havarovaná dodávka v potoce. Zdroj: hasiči Boží Dar
Chomutov

Chomutovsko/Karlovarsko - První sněžení zkomplikovalo v úterý na silnicích Chomutovska dopravu. Problémy měly především kamiony a vozidla na horách, kde se sněhová pokrývka na silnici udržela. Kvůli sněhu a námraze se stalo několik dopravních nehod. Jedna z vážnějších například na Božím Daru.

U vodní nádrže Myslivna havarovala bílá dodávka. Řidič skončil s autem v potoce. Nehoda se stala krátce po osmé hodině ranní. Na místo vyjeli mimo policistů též hasiči z Karlových Varů a Božího Daru, kteří z nehody zveřejnili fotky na svém facebooku. Havarovanou dodávku dostala z vody až speciální technika. Co bylo příčinou nehody, policie vyšetřuje.

2111dodavka

2111dodavka4

2111dodavka3

O komplikacích, které způsobilo na silnicích úterní sněžení, jsme psali zde:

{article title="PRÁVĚ TEĎ: Doprava na Chomutovsku kolabuje kvůli sněhu!"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru