Muž, který se vloupal do kadaňského úřadu, už sedí ve vazbě. Měl toho na svědomí více
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Pětatřicetiletý muž z Kadaně, který se minulý týden ve večerních hodinách vloupal na kadaňský úřad, už sedí ve vazbě. S pácháním tretné činnosti totiž nepřestal, v následujících dnech se dopustil další krádeže. 

Muž se vypravil krást na kadaňský úřad ve středu 14. listopadu večer. Dostal se až do kanceláře, kde ho ale vyrušil správce a zloděj proto utekl. Následně rozbil v ulici Chomutovská vstupní dveře do domu. O několik dní později pak ještě odcizil před prodejnou ve městě stojan s květinami. “Celková škoda, kterou způsobil, se vyšplhala na necelých 41 tisíc korun,” sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

Po zadržení skončil 35letý lapka v cele a policisté ho obvinili z krádeže, poškození cizí věci a výtržnictví. Na státní zastupitelství byl poté doručen podnět na jeho vzetí do vazby. “V současné době se již nachází ve vazební věznici v Litoměřicích, kam ho eskorta dopravila na příkaz soudce chomutovského soudu,” dodala Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru