Klášterec nad Ohří – Prvním občánkem roku 2017 se v Klášterci nad Ohří stala Alenka Millerová. S příchodem na svět sice vyčkala až do 2. ledna, přesto ji nikdo nepředběhl.

0501miminkoklasterec

Malou Alenku přišel do porodnice přivítat také starosta Klášterce. Foto: 3xměsto Klášterec nad Ohří

Alenka se narodila 2. ledna ve 13.15 hodin v chomutovské porodnici. Vážila 3,6 kila a měřila 52 centimetrů. U porodu byl i tatínek. Na malou Alenku doma už čeká 1,5 roční bratříček.

0501miminkoklasterec1

 

První klášterecké miminko letošního roku přišel po dohodě s rodiči 4. ledna do porodnice přivítat také starosta Klášterce Štefan Drozd spolu s matrikářkou Janou Handlovou. Přivezli s sebou květiny pro maminku a pro Alenku oblečení a hračky za 3 tisíce korun.

Tatínek malé Alenky Zdeněk Miller se při této příležitosti zmínil, že jsou oba rodiče velmi spokojeni s úrovní péče, které se jim v porodnici dostalo.

0501miminkodarky

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru