Policisté chytili pachatele, který zapálil auto náměstkovi primátora
OHOŘELÝ VRAK AUTA. ZDROJ: FACEBOOK DAVIDA DINDY
Chomutov

Chomutov - Policistům se podařilo dopadnout pachatele, který v září zapálil auto náměstkovi chomutovského primátora Davidu Dindovi. Zápalnou láhev hodil do vozu 42letý muž. V současné době se nachází ve vazební věznici.

Případ se stal 25. září v noci. Dinda o tom, co se stalo, informoval na svém facebooku, kde zveřejnil fotografii vnitřku ohořelého vraku. “"Právě mi někdo hodil zápalnou láhev do auta, “ napsal náměstek k fotografii. Jednalo se o jeho soukromý vůz, který stál u jeho domu v místě trvalého bydliště.

Policisté nyní informovali, že se jim podařilo zadržet pachatele. Obvinili ho z trestného činu poškození cizí věci. “Obviněný muž se v současné době nachází ve vazební věznici, jelikož mu kriminalisté prokázali na území města Chomutova další trestnou činnost,” doplnila policejní mluvčí Marie Pivková s tím, že vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebude policie další informace k případu poskytovat.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru