Most – Zdraví a životy dala ve čtvrtek pozdě odpoledne všanc trojice chlapců na čtyřproudové silnici I/13 na úrovni mosteckého nádraží.

Klukovinu, která se ale už rovná hazardu se životem, na vlastní oči viděl reportér našeho on-line deníku, který v tu chvíli místem projížděl. „Nejdříve přeběhl silnici jeden hoch, chvilku po něm další dva. Když byli v protilehlé části silnice, jeden si náhle stáhl kalhoty směrem k protijedoucím řidičům,“ uvedl Oldřich Hájek. Celé to trvalo vteřinu, možná dvě. I tak se ale mohlo stát neštěstí. Stačilo, aby ve spěchu hoši třeba zakopli.

Než jsme stihli nahlásit nebezpečný pohyb osob v silnici, kluci komunikaci opustili a zmizeli v křoví dál směrem k nádraží.

Před čtrnácti lety zde při přebíhání silnice zemřel pod koly nákladního automobilu muž. Střety s chodci nejsou v tomto úseku zcela mimořádné. Dochází k nim ale spíše o kus dále směrem na Teplice, u benzinových čerpacích stanic. Úsek je pod dohledem policistů i strážníků, lidé zde přes to stále riskují.

Silnici spojující Chomutov, Most a Teplice mohou v této části lidé bezpečně překročit po lávce u mosteckého nádraží.

https://www.youtube.com/watch?v=xHnqDL1aaIg

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru