OBRAZEM: Vážná nehoda na výjezdu z Kadaně, na místo letěl i vrtulník
Místo nehody. Zdroj: hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - Kadaňští hasiči zveřejnili fotky z vážné dopravní nehody, která se stala v pondělí 15. října odpoledne na výjezdu z Kadaně ve směru na Tušimice. Střetla se tady dvě osobní auta, jeden člověk měl být při kolizi vážně zraněn. Na místo byl povolán i vrtulník letecké záchranky.

K nehodě došlo krátce před půl třetí odpoledne. Vozy se měly střetnout bočně. Při kolizi byli zraněni dva lidé, jeden z toho podle informací od hasičů vážně a bylo nutné ho z nabouraného auta vyprostit.

Podle policie se nehoda stala zřejmě tak, že 40letý řidič stříbrné Škody Octavie, který jel po silnici směrem od Tušimic, nedal na křižovatce přednost modré octavii, kterou řídila žena. Oba řidiči byli při střetu zraněni, ženu musel do nemocnice přepravit vrtulník. Neměla by se ale nacházet v ohrožení života.

Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 250 tisíc korun. Okolnosti nehody nadále vyšetřuje policie. 

1610nehoda1

1610nehoda2

1610nehoda3

1610nehoda4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru