Kadaň, Chomutov - Soudkyně Okresního soudu Chomutov uvalila vazbu na 26letého muže z Kadaně, který v sobotu ráno vykopl dveře do bytu v ulici Na podlesí, sebral kuchyňský nůž, šermoval s ním před poškozeným a požadoval peníze. Když viděl, že neuspěje, z bytu utekl. Po chvíli vnikl ve stejném domě ještě do dalšího bytu, tam sebral v předsíni kabelku s peněženkou a hotovostí ve výši 950 korun a opět utekl.

1010policejnivuzIlustrační foto

Po jeho zadržení policisté zjistili, že u sebe má také několik desítek sáčků s usušeným konopím. Kriminalisté v Kadani zadrženého obvinili hned z několika trestných činů – krádeže, neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, loupeže, porušování domovní svobody a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. "Obvinění si muž převzal a skončil v policejní cele. Na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby. Policejní eskorta ho následně doprovodila do vazební věznice v Litoměřicích," uvedla mluvčí KŘP Ústeckého kraje Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru