Klášterec nad Ohří - Společnost Donaldson je vedoucím celosvětovým dodavatelem filtračních systémů a jejich výměnných částí. Byla založena v roce 1915 v USA. Celosvětově zaměstnává přes 13 tis. zaměstnanců ve více jak 36 výrobních závodech.

Donaldson slouží zákazníkům průmyslových a motorových trhů, počínaje odprašovacími zařízeními, výrobou elektrické energie, přes speciální filtrace, průmyslové kompresory, vzduchové filtry pro těžká nákladní vozidla. V České republice působí Donaldson ve dvou výrobních závodech v Kadani a Klášterci nad Ohří.

Výrobní závod v Klášterci nad Ohří letos slaví 15 let, je zaměřen na výrobu výměnných částí do dieselových motorů pro těžká nákladní vozidla, stavební a zemědělské stroje.

Nabízí zázemí nadnárodní společnosti, příjemné a čisté pracovní prostředí a kolektiv, využívání moderních technologií a procesů s vlastními patenty, možnost realizace zlepšovacích návrhů a projektů, zaměstnanecké benefity - 5 dní dovolené navíc, u vybraných pozic služební notebook a mobilní telefon, systematické vzdělávání a rozvoj Vašich jazykových a odborných znalostí, příspěvek na dopravu, stravenky, program zvýhodněného volání, společenské, sportovní a kulturní akce pro zaměstnance. Chcete pracovat ve společnosti Donaldson? Neváhejte kontaktovat personální oddělení tel: 474 616 615 nebo 774 624 547.

1110donaldson2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru