Od cikánů utíkáte a tady si hrajete na šašky. Okamžitě mi vraťte papíry! Poslechněte si, jak jednal řidič se strážníky
Ilustrační foto Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Městští strážníci v některých případech opravdu nemají jednoduchou práci. Někdy si od lidí vyslechnou věci, nad kterými zůstává rozum stát. Chomutovští strážníci na svém facebooku teď zveřejnili jednu z nahrávek, kterou pořídili při řešení dopravního přestupku.

Hlídka si v Lipské ulici všimla auta, které přijíždělo z té samé ulice směrem do Palackého ulice, kde vjelo na kruhový objezd do protisměru a odbočilo k čerpací stanici. Strážníci tedy okamžitě jeli za ním. Záhy zjistili, že osádka auta je očividně pod vlivem alkoholu. Strážníci proto řidiče vyzvali k prokázání totožnosti a k podrobení se dechové zkoušce. Tu muž odmítl a tvrdil, že neřídil on ale jeho přítelkyně. Ta jeho slova potvrdila.

Jak se tedy ocitl během prokazování totožnosti na místě řidiče, muž už ovšem rozumně vysvětlit nedokázal a celkově jeho chování mělo do slušného daleko. Strážníci z události zveřejnili zvukový záznam, aby si lidé mohli udělat obrázek o tom, s čím se musí na ulici potýkat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru